Onze wanden

Over onze wanden

Wand-it verkoopt en monteert de wanden van Maars. De wanden van Maars worden ook wel living walls genoemd; ze stralen duurzaamheid uit en bieden daarnaast kwaliteit en een veelzijdigheid aan materialen en kleuren, waardoor deze geschikt zijn voor elk project.

Op dit moment bieden wij een vijftal wanden van Maars aan. Op elke pagina is een korte beschrijving van de desbetreffende wand te vinden, samen met de (technische) specificaties. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Metaline

De Metaline-wand is een stalen wand voor een tijdloze, strakke uitstaling. Deze wand is gemakkelijk aan te passen aan uw wensen met afwerkingen zoals stof, hout of staal.

Horizon

De Horizon-wand is een systeemwand van enkel glas. Door de minimale profielhoogte en strakke aansluiting met andere systemen zorgt deze wand voor een minimalistisch ontwerp met een egale uitstraling.

Styleline

De Styleline is het voorbeeld van een omega-wand die aan te passen is voor al uw eisen en wensen. Bij deze systeemwand heeft u keuze uit drie verschillende productlijnen; Standard, Variant en Finesse.

String II

De String II is een geavanceerde stalen wandsysteem die ook wel beschreven kan worden als een ‘alleskunner’.

Panorama

De Panorama is een volledig glazen wand. Typerend voor deze wand is dat er geen scharnieren zichtbaar zijn en verticale profielen ontbreken. Deze wand heeft een hoge geluidsisolatie en is volledig verplaatsbaar.